CAUTARE RAPIDA
Text
Rubrica
Categ.
Judet
Pret
Moneda eur lei
  sursa curs: curs-valutar-bnr.ro


Agentia Imobiliara Iasi
agenti imobiliari iasi
anunturi gratuite
Farmacii Iasi
Aranjamente Florale Nunta
case vanzare iasi
anunturi gratuite
vand aparat ems speedfitness Maramures
2017-04-24 07:47:58
Vizite: 341

Anunt Oferit de Persoana Juridica

vand aparat ems speedfitness
Un nou concept de slabit si tonifiere – speed fitness in doar 20 de minute, avand la baza electrostimularea musculara. In caz ca va intrebati cum functioneaza, noua generatie de aparate EMS va lucreaza, sub intensitatea mica a curentului alternativ pe care il emit, sase grupe de muschi: spate, piept, brate, abdomen, picioare, fese. Cine s-ar fi gandit ca e posibil antrenamentul speed fitness chiar in pauza de masa de la birou? Este un boost de energie si buna-dispozitie!
Piesa principala a antrenamentului o reprezinta costumul cu electrozi sub forma unei veste care contine electrozi pentru partea inferioara si superioara a spatelui, abdomen si piept. Centura montata pe talie stimuleaza musculatura fesiera, in timp ce electrozii fixati pe brate si picioare activeaza musculatura extremitatilor. Disponibila in marimi diferite, vesta va fi tot timpul potrivita. Speed Fitness va pune la dispozitie vestiare si cabine de dus modern utilate, aparatura de ultima generatie precum si instructori de fitness cu o pregatire solida in domeniu. Antrenamentul se desfasoara sub atenta supraveghere a antrenorului personal, o sedinta dureaza 20 de minute.
„Antrenamentul Speed Fitness a fost special creat pentru inlaturarea tesutului adipos, pentru a beneficia de tonifiere musculara, pentru a dezvolta rezistența, forta si viteza de reactie si toate acestea intr-un timp foarte scurt. Este vorba de o noua provocare in domeniile SPORT, RECUPERARE, WELLNESS”.
Tehnica de electrostimulare musculara este utilizata de peste jumatate de secol in domeniul medical, cum ar fi in terapiile de fiziokinetoterapie, insa in materie de beauty&health aceasta functioneaza ca terapie suplimentara.
Pret: 1eur

Contact email
Numele dv.:
Email dv.:
Telefon:
Mesajul dv.:
Contact telefon
0744339224; 0744339224


vand aparat ems speedfitnessTipareste
vand aparat ems speedfitnessModifica / Sterge
Email:
Parola:
vand aparat ems speedfitnessTrimite unui prieten
Email prieten:
Numele dvs.:
Email dvs.:
Mesajul dv.:

vand aparat ems speedfitness
vand aparat ems speedfitness
vand aparat ems speedfitness